Site Overlay

Injectie

Hoe Winstrol of andere steroïden op de juiste manier te injecteren

Winstrol-injecties zijn de meest populaire vorm van deze steroïde voor professionele bodybuilders. Winstrol-injecties zijn bij sommigen geliefd, maar niet bij anderen. Dankzij intramusculaire injecties kunnen atleten de lever beschermen en maximale resultaten behalen met een cyclus. Voordat u met de cyclus begint, is het echter belangrijk om grondig vertrouwd te raken met alle kenmerken van de injectie. Dit omvat ook waar op het lichaam u het medicijn gaat injecteren en welke maat spuit met pen of naald het beste voor u is om te gebruiken. Injecties zouden voor sommigen behoorlijk pijnlijk zijn en daarom hebben ze de neiging om over te schakelen naar de orale vorm. Beiden worden geacht dezelfde resultaten op te leveren. Het is aan het individu om te gebruiken.

Ook al neemt u alle nodige stappen om u voor te bereiden op Winstrol-injecties, u bent misschien nooit mentaal voorbereid op de pijn. Degenen die een hoge pijndrempel hebben, kunnen Winstrol-injecties tolereren, maar anderen zullen u vertellen dat oralen de juiste keuze zijn. Beide bieden dezelfde voordelen in combinatie met voeding, training en andere verbindingen. Het enige voordeel van injecteerbare Winstrol is dat dit de lever niet schaadt.

Hoe Winstrol of andere steroïden op de juiste manier te injecteren

Hoe Winstrol voor injectie voorbereiden?

Elke injectie moet beginnen met vertrouwd raken met het medicijn. Vooraf is het belangrijk om de aanbevelingen en administratieregels te lezen. Voorafgaand aan het injecteren wordt aangeraden de spuit voor te bereiden en de injectieplaats met alcohol schoon te maken. Atleten die winstrol gebruiken in watergebaseerde vorm voor injectie, kunnen een veel hogere gemeten pin of naald gebruiken. Dit komt duidelijk doordat de winstrol niet op oliebasis is. Maar winstrol moet krachtig worden geschud voordat de ampul wordt geopend. Als u vergeet om dit te doen bij het openen, zal de werkzame stof allemaal op de bodem van de ampul zitten met de basis bovenaan, wat betekent dat de oplossing niet gemengd is. De procedure wordt in verschillende stappen uitgevoerd na de belangrijkste zojuist genoemde stap:

  • Een ampul winstrol openen;
  • Trek het medicijn in de spuit;
  • Behandel het huidoppervlak met alcohol;
  • Kies de injectieplaats;
  • Behandeling van de injectieplaats.

De hele procedure moet met de grootste zorg worden uitgevoerd. Het is het beste om de steroïde langzaam te injecteren zonder te schokken of te pauzeren. Bij zelfinjectie wordt aanbevolen de steriliteit van de spuit te bewaken. Voor beginners is het het handigst om het medicijn te injecteren met de hulp van een andere persoon.

Hoe vaak moet ik Winstrol injecteren?

De frequentie van injecties met winstrol of een andere steroïde hangt af van de concentratie van de werkende stoffen. Ook hangt het aantal injecties per week af van het individu en zijn of haar specifieke doelen. Bij een snelheid van 50 mg per dag heeft een atleet 350 mg totaal mg per week nodig. Bij het injecteren mag de gebruiker niet meer dan 50 mg op de injectieplaats innemen. Er zijn veel steroïden waar dit prima te doen is. Winstrol doet pijn als dit wordt gedaan, omdat 50 mg genoeg pijn doet.

Het is vermeldenswaard dat Winstrol geleidelijke aanpassing vereist. De steroïde wordt dagelijks toegediend vanwege de korte halfwaardetijd en werkt zo snel. Om een ​​stabiel niveau in het bloed te behouden, moet een atleet daarom dagelijks Winstrol of op zijn minst om de andere dag injecteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *