Site Overlay

Gecombineerde cycli

Winstrol: gestapeld met andere steroïden

Winstrol is een populaire steroïde om tijdens een cyclus met andere anabole steroïden te stapelen. De verbindingen die met het medicijn worden gestapeld, worden voornamelijk bepaald door de doelen van de gebruiker, hoewel veel bodybuilders Winstrol vaak gebruiken voor het snijden van fasen (wanneer het doel is om mager spierweefsel te behouden en lichaamsvet te verminderen). Maak aantekeningen en wees klaar voor alles wat we te bieden hebben met betrekking tot hoe u Winstrol met succes kunt stapelen voor verbluffende resultaten. U kunt een van de opties (cycli) die we aanbieden uitproberen of uw eigen opties maken.

Degenen die spierweefsel willen opbouwen, kunnen Winstrol met testosteron stapelen vanwege het vermogen van Winstrol om de anabole effecten van de cyclus te versterken, terwijl ze ook geen oestrogeen-bijwerkingen aan de stapel toevoegen. Aan de andere kant is het stapelen van Winstrol met een medicijn zoals trenbolon populair tijdens een snijfase waarin de gebruiker een zeer hard en gedefinieerd uiterlijk kan bereiken terwijl hij lichaamsvet vermindert met krachttraining, cardio en schoon eten.

Winstrol: gestapeld met andere steroïden

Een van de meest voorkomende, eenvoudige en effectieve cycli van steroïden zijn Winstrol en Testosteron Enanthate of Testosteron Cypionate. De lengte van de cyclus is twaalf weken. De dosis testosteron is gelijk verdeeld in 250 mg op maandag en 250 mg op donderdag.

WeekWinstrolTest (Enanthate or Cyp)
1—–500mg per week
2—–500mg per week
3—–500mg per week
4—–500mg per week
5—–500mg per week
650mg ED500mg per week
750mg ED500mg per week
850mg ED500mg per week
950mg ED500mg per week
1050mg ED500mg per week
1150mg ED500mg per week
1250mg ED500mg per week


Een populaire stapel voor degenen die gesneden en versnipperd willen worden, zijn Winstrol, Anavar en Clenbuterol. Deze cyclus duurt acht weken. Deze cyclus wordt gewoonlijk uitgevoerd door vrouwen.

WeekWinstrolAnavarClenbuterol
140-50mg ED20-30mg ED80mcg per day
240-50mg ED20-30mg ED80mcg per day
340-50mg ED20-30mg ED80mcg per day
440-50mg ED20-30mg ED80mcg per day
540-50mg ED20-30mg ED100mcg per day
640-50mg ED20-30mg ED100mcg per day
740-50mg ED20-30mg ED100mcg per day
840-50mg ED20-30mg ED100mcg per day


Een cyclus van tien weken voor diegenen die meer vasculair willen worden en een verhoogde spierdefinitie hebben, combineert Winstrol met Trenbolone Ace, Primobolan en Testosteron Propionaat iets om te overwegen. Onthoud altijd dat voeding en training essentieel zijn om elke cyclus effectief te maken en resultaten te zien.

WeekWinstrolTren AcePrimobolanTest Prop
180mg ED300mg per week—–400mg per week
280mg ED300mg per week—–400mg per week
380mg ED300mg per week—–400mg per week
480mg ED300mg per week—–400mg per week
580mg ED300mg per week400mg per week400mg per week
680mg ED300mg per week400mg per week400mg per week
780mg ED—–400mg per week400mg per week
880mg ED—–400mg per week400mg per week
980mg ED—–400mg per week400mg per week
1080mg ED—–400mg per week400mg per week

Voordelen van het stapelen van Winstrol

Fietsen Winstrol met andere steroïden zal alleen maar de reeds verbazingwekkende effecten die Winstrol voor uw lichaam kan doen, vergroten. Onder de vele voordelen is het belangrijk om erop te wijzen dat Winstrol de spierverharding zal verhogen, een meer gebeiteld, droger uiterlijk zal geven, de huid dunner en strakker en steviger zal doen lijken, uw hersteltijd een boost zal geven, zal bijdragen aan uw krachtwinst en meer. Door meer dan één steroïde in een bepaalde cyclus te gebruiken, kunnen de steroïden van elkaar af werken en worden de resultaten veel zichtbaarder voor het oog.

Voordelen van het stapelen van Winstrol

Post-cyclus therapie

Postcyclustherapie of PCT is een essentieel proces dat mensen doorlopen zodra ze een cyclus van steroïden hebben voltooid. Het doel is om hun lichaam weer in de normale staat te brengen, zodat het weer op natuurlijke wijze hormonen kan gaan produceren. Zodra een reeks steroïden voorbij is, begint een gebruiker met de postcyclustherapie, die doorgaans vier weken (soms langer) duurt.

De meeste steroïde gebruikers kiezen voor Clomid of Nolvadex voor PCT zodra hun cyclus van steroïden is voltooid. Sommigen fietsen zelfs met beide medicijnen.

Clomid helpt je testikels op te starten om weer testosteron te produceren, maar kan vervelende problemen veroorzaken. Deze omvatten hoofdpijn, misselijkheid en braken (om er maar een paar te noemen). Het komt zelden voor dat een van deze bijwerkingen ernstig is en sommigen ervaren een van deze bijwerkingen mogelijk niet. Nolvadex wordt gebruikt in de bodybuildingwereld om oestrogeen te onderdrukken. Dit medicijn heeft ook dezelfde bijwerkingen, maar zal van persoon tot persoon verschillen.

De beste tijd om Clomid in te nemen is ongeveer twee weken na het verlaten van een steroïde cyclus. Dit geeft je lichaam voldoende tijd om de synthetische versie van testosteron die je gebruikte te verwijderen.

Hoe lang Clomid nodig heeft om te werken, hangt af van de cyclus van steroïden die u nam. Hoe sterker het was, hoe langer het duurt voordat uw hormoonspiegels weer normaal worden.

U moet ook rekening houden met de tijdsduur van de steroïde cyclus. Vanzelfsprekend heeft u met een langere cyclus een langere herstelperiode van PCT nodig.

Wat te verwachten van PCT

Tijdens het uitvoeren van PCT kunnen sommige gebruikers stemmingswisselingen ervaren en een afname van de ambitie om net zo hard naar de sportschool te gaan als bij het uitvoeren van uw cyclus van steroïden. Het is belangrijk om niet ontmoedigd te raken, maar om uw lichaam de tijd te geven die het nodig heeft om te rusten, te hergroeperen en op te laden voor de volgende snij- of ballastcyclus.

Conclusie

Of je nu kiest om Winstrol (oraal) alleen te fietsen of het te combineren met andere krachtige steroïden, de voordelen en resultaten van de cyclus zijn aan jou. Zonder de mentaliteit om all-in te gaan met dieet en training, zullen Winstrol en andere steroïden niet schijnen zoals je wilt.

De cycli die we hebben verstrekt, zijn slechts een voorbeeld van wat u kunt opnemen in uw Winstrol-cycli. Er zijn verschillende andere cycli die al dan niet voor u werken. Ieder individu is anders. We zijn allemaal samengesteld uit verschillende genetica, lichaamstypes, lichaamsvet en hebben elk onze eigen doelen voor ogen. Beoordeel uw individuele tolerantieniveau en creëer cycli rond uw lichaam en uw algemene doelen. Winstrol is een geweldige steroïde die bodybuilders tot kampioenen en professionals heeft gemaakt en zelfs van de ‘gemiddelde Joe’ iets groters en beters heeft gemaakt. Bekijk vandaag mondeling Winstrol en krijg je hoofd in het spel. Je lichaam is aan jou. Stel jezelf niet op het verkeerde been. Plan je cyclus en train als een beest. De rest komt .. Op tijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *