Site Overlay

Cycli

Winstrol – Stanozolol-cycli

Winstrol, of Winny zoals velen het noemen, is een populaire orale steroïde die al jaren wordt gebruikt door ervaren bodybuilders en atleten. Degenen die niet klaar zijn voor injecteerbare steroïden of die nooit de angst voor naalden zullen overwinnen, kiezen deze steroïde simpelweg omdat het een orale is en als vrij krachtig wordt beschouwd. Winstrol is al geruime tijd een hoofdbestanddeel voor degenen die het podium betreden en concurreren. U vraagt ​​zich misschien af ​​of de orale vorm zo goed werkt als de injecteerbare vorm. Het antwoord op uw vraag is ja. Een verschil dat het vermelden waard is, is dat orale Winstrol (zoals elke orale steroïde) giftig is voor de lever. Fitnessliefhebbers en degenen die streven naar een hard, gedefinieerd lichaam, kijken voorbij deze bijwerking en kiezen ervoor om met Winstrol te fietsen. Winstrol-cycli die alleen deze steroïde bevatten, kunnen resultaten opleveren, maar het is gebruikelijker om het met andere verbindingen te stapelen. Vraag je vrienden die steroïden gebruiken hoe vaak ze alleen met Winstrol hebben gefietst. De meesten zullen je vertellen dat ze ook testosteron als basisverbinding bevatten.

Stanozolol-cycli

Solo cycli

Winstrol kan alleen in een cyclus worden ingenomen of kan worden gestapeld met andere steroïden. De meeste gebruikers kiezen Winstrol bij het plannen van een snijcyclus om lichaamsvet te laten vallen en om een ​​droge, harde, vasculaire uitstraling te krijgen. Hier zijn enkele typische Winstrol-snijcycli:

Beginner:

Als beginnerscyclus kan de lengte variëren van acht tot twaalf weken, afhankelijk van persoonlijke voorkeur. De onderstaande tabel geeft een cyclus van acht weken weer; als u er echter voor kiest om dit in totaal twaalf weken te doen, blijft de dagelijkse dosis 50 mg per dag.

WeekWinstrol Oral
150mg ED
250mg ED
350mg ED
450mg ED
550mg ED
650mg ED
750mg ED
850mg ED

Gemiddeld:

Degenen die geen beginners zijn maar de wereld van steroïden nog niet onder de knie hebben, hebben de neiging om op het tussenliggende niveau in het midden te vallen. Cycli op dit niveau kunnen variëren van zes tot acht weken. We hebben een cyclus van zes weken gecreëerd. Houd er rekening mee dat als u ervoor kiest deze cyclus acht weken uit te voeren, uw dagelijkse dosis 75 mg per dag zal blijven.

WeekWinstrol Oral
175mg ED
275mg ED
375mg ED
475mg ED
575mg ED
675mg ED

Geavanceerd:

Gevorderde steroïde gebruikers kunnen er al dan niet voor kiezen om alleen een Winstrol-cyclus uit te voeren (afhankelijk van het individuele doel). Dit kan een laatste cyclus of snijfase zijn voor diegenen die het podium willen betreden en willen concurreren. De lengte van deze geavanceerde cyclus varieert van vier tot zes weken. We hebben een tabel gemaakt voor een cyclus van vier weken, maar nogmaals, als u ervoor kiest om deze cyclus zes weken uit te voeren, blijft de dagelijkse dosis van 100 mg per dag gedurende de hele cyclus.

WeekWinstrol Oral
1100mg ED
2100mg ED
3100mg ED
4100mg ED

Geavanceerde bodybuilders en atleten lopen bijna nooit solo-cycli van Winstrol. Als u spierweefsel wilt opbouwen, kunt u Winstrol stapelen met testosteron (Enanthate of Cypionate). Als het doel is om volledig versnipperd te worden, zijn de opties eindeloos en omvatten Anavar, Tren, Clenbuterol, Primobolan, Masteron en Turinabol. Vergeet dieet en training niet!

Cyclusvoordelen

De werkzame stof stanozolol van Winstrol wordt gebonden door de androgeenreceptoren in het bot- en spierweefsel van het lichaam. Deze receptoren zijn belangrijk voor het spieropbouwproces en natuurlijk voor bodybuildingtraining.

Deze verbinding is interessant omdat het de eiwitsynthese stimuleert en de vetverbranding in het lichaam bevordert. Winstrol is zeer gunstig omdat het, hoewel het de vetverbrandingscapaciteiten van het lichaam verhoogt, het verlies van spiermassa niet toestaat om het spiervolume te behouden dat u met uw trainingen hebt opgedaan.

Stanozolol is een verbinding met opmerkelijke anabole activiteit die hoge anabole effecten heeft. Dus als u op zoek bent naar een krachtige steroïde die u kan helpen het lichaam te bereiken waar u hard voor heeft gewerkt, dan is Winstrol de perfecte steroïde om uit te kiezen.

Andere voordelen van Winstrol zijn onder meer een toename in kracht en een vermindering van de tijd die uw lichaam nodig heeft om te herstellen van trainingen.

Winstrol - Stanozolol-cycli

Post-cyclus therapie

Postcyclustherapie of PCT is een essentieel proces dat mensen doorlopen zodra ze een cyclus van steroïden hebben voltooid. Het doel is om hun lichaam weer in de normale staat te brengen, zodat het weer op natuurlijke wijze hormonen kan gaan produceren. Zodra een reeks steroïden voorbij is, begint een gebruiker met de postcyclustherapie, die doorgaans vier weken (soms langer) duurt.

De meeste steroïde gebruikers kiezen voor Clomid of Nolvadex voor PCT zodra hun cyclus van steroïden is voltooid. Sommigen fietsen zelfs met beide medicijnen.

Clomid helpt je testikels op te starten om weer testosteron te produceren, maar kan vervelende problemen veroorzaken. Deze omvatten hoofdpijn, misselijkheid en braken (om er maar een paar te noemen). Het komt zelden voor dat een van deze bijwerkingen ernstig is en sommigen ervaren een van deze bijwerkingen mogelijk niet. Nolvadex wordt gebruikt in de bodybuildingwereld om oestrogeen te onderdrukken. Dit medicijn heeft ook dezelfde bijwerkingen, maar zal van persoon tot persoon verschillen.

De beste tijd om Clomid in te nemen is ongeveer twee weken na het verlaten van een steroïde cyclus. Dit geeft je lichaam voldoende tijd om de synthetische versie van testosteron die je gebruikte te verwijderen.

Hoe lang Clomid nodig heeft om te werken, hangt af van de cyclus van steroïden die u nam. Hoe sterker het was, hoe langer het duurt voordat uw hormoonspiegels weer normaal worden.

U moet ook rekening houden met de tijdsduur van de steroïde cyclus. Vanzelfsprekend heeft u met een langere cyclus een langere herstelperiode van PCT nodig.

Wat te verwachten van PCT

Tijdens het uitvoeren van PCT kunnen sommige gebruikers stemmingswisselingen ervaren en een afname van de ambitie om net zo hard naar de sportschool te gaan als bij het uitvoeren van uw cyclus van steroïden. Het is belangrijk om niet ontmoedigd te raken, maar om uw lichaam de tijd te geven die het nodig heeft om te rusten, te hergroeperen en op te laden voor de volgende snij- of ballastcyclus.

Conclusie

Als het gaat om een ​​droge, verharde lichaamsbouw, kan Winstrol wonderen doen. Het is vooral belangrijk om te weten dat geen enkele steroïde (zelfs geen Winstrol) zonder uw hulp zal werken. Individuen die ervoor kiezen om steroïde cycli uit te voeren, moeten een laag lichaamsvetpercentage behouden, de juiste soorten voedsel consumeren (inclusief gezonde vetten, koolhydraten en eiwitten) en regelmatig trainen, waarbij ze zowel gewichten als cardio in hun routine opnemen. Winstrol heeft veel positieve voordelen in verband met het gebruik ervan. Een nadeel dat gebruikers tegenkomen is gewrichtspijn geassocieerd met deze steroïde die letterlijk al het water uit je lichaam zuigt. Om dit tegen te gaan, zullen velen aanvullen met kaliumvitaminen, veel water drinken en een banaan eten (of twee per dag). Je lichaam kan worden wat je wilt door te fietsen met Winstrol. Houd er rekening mee hoeveel u neemt en voor hoelang.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *