Site Overlay

Compatibiliteit

Winstrol gebruiken met andere steroïden

Winstrol is gemakkelijk te stapelen met andere steroïden tijdens een cyclus. Vanwege de bijzonderheden van oestrogeenblokkering is het medicijn uitstekend geschikt voor gebruik in combinatie met testosteron. Veel professionele atleten gebruiken Winstrol om te “drogen” om een ​​zuivere vorm te krijgen met een minimaal vetpercentage. Deze strakke en strakke lichaamsbouw is alleen haalbaar als het dieet van de gebruiker goed is en hij / zij consistent aan het trainen is. Zoals we eerder hebben vermeld, is het stapelen van Winstrol met andere snijcomponenten een geweldige combinatie voor diegenen die een lichaamsvetgehalte van één cijfer willen hebben. Maar je moet een ietwat laag lichaamsvetpercentage hebben om deze look te bereiken.

Winstrol gebruiken met andere steroïden

Met welke medicijnen kan Winstrol worden gecombineerd?

De gecombineerde cyclus wordt altijd geselecteerd afhankelijk van de voorkeuren en doelen van de atleet. Als u zuivere massa wilt krijgen, moet u Winstrol gebruiken in combinatie met nandrolon of testosteron. In dit geval balanceert het belangrijkste medicijn de productie van hormonen en voorkomt het hun conversie. Het gecombineerde gebruik van steroïden verhoogt het anabole effect. Net als bij andere steroïden, levert Winstrol niet alleen uitstekende resultaten op.

Voor het “drogen” past Winstrol goed bij trenbolon. Deze combinatie is zeer geschikt voor atleten die zich voorbereiden op wedstrijden. Met behulp van een combinatie van steroïden kunt u gemakkelijk spierdefinitie verkrijgen en het vetpercentage in het lichaam verminderen. Dit is alleen haalbaar als de gebruiker al een laag lichaamsvetpercentage heeft. Winstrol met trenbolon zal de spieren steviger en strakker maken. Andere steroïden die goed werken in combinatie met Winstrol zijn onder meer Anavar, Equipoise en Dianabol (om er maar een paar te noemen).

Welke steroïden kun je het beste niet delen?

Veel atleten staan ​​negatief tegenover het gebruik van Winstrol met methaan. Deze medicijnen zijn geschikt voor de gecombineerde cyclus. Er kunnen echter een aantal bijwerkingen zijn die de gezondheid nadelig beïnvloeden. Atleten hebben het optreden van acne, disfunctie van het voortplantingssysteem en overmatig zweten waargenomen. Daarom is deze combinatie op een cyclus beter als je hem met meer aandacht behandelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *