Site Overlay

Bijwerkingen

Winstrol veilig gebruik en bijwerkingen

Het wordt aanbevolen om elke steroïde te gebruiken volgens de aanbevolen doseringen, die op individuele basis worden gekozen. Door het juiste gebruik van steroïden kan de atleet of het individu het risico op het ontwikkelen van negatieve bijwerkingen verminderen. Winstrol wordt beschouwd als een zeer krachtige, effectieve anabole steroïde. Daarom, voordat u een cyclus van Winstrol overweegt, kiest u de gewenste vorm (oraal of injecteerbaar), stelt u de duur van uw cyclus vast en kent u de doseringen die nodig zijn om de gewenste look te bereiken. Houd er rekening mee dat niet alle gebruikers negatieve bijwerkingen zullen ervaren of ontwikkelen. Vanwege dit feit moet u zich bewust zijn van uw eigen lichaam en weten wat het wel en niet kan verdragen met betrekking tot doses Winstrol en andere anabole steroïden die u overweegt in een cyclus te lopen.

Winstrol veilig gebruik en bijwerkingen

Hoe Winstrol veilig te gebruiken?

Winstrol is in veel opzichten een vrij milde anabole steroïde. Het gebruik van deze steroïde moet zorgvuldig worden doordacht en gepland op basis van de kenmerken van het individu. Overdosering van oral winstrol zal inderdaad elk individu anders beïnvloeden. Pijn geassocieerd met de injecteerbare vorm van Winstrol kan de trainingscyclus en het algehele welzijn van de gebruiker nadelig beïnvloeden. Overweeg het volgende bij het fietsen van Winstrol:

 • De aanbevolen sportdosering is niet meer dan 30-50 mg per dag;
 • Winstrol kan worden geïnjecteerd in het bovenbeen, de schouder of de bilspieren;
 • Begin PCT niet meer dan 3 dagen na het einde van de cyclus;
 • Handhaaf een schoon, strikt dieet en een gereguleerd trainingsprogramma;
 • De waterinname moet de helft van uw lichaamsgewicht zijn in gram en moet een dagelijkse multivitamine bevatten.

Houd tijdens het uitvoeren van een Winstrol-cyclus uw algemene gezondheidstoestand en de conditie van de gewrichtsbanden en gewrichten in de gaten. Reden hiervoor is dat de steroïde bijdraagt ​​aan de snelle afvoer van water uit het lichaam. Als gevolg hiervan kunnen sommige atleten gewrichtspijn ervaren. In de praktijk zullen de hierboven genoemde aanbevelingen de bijwerkingen van de steroïde verminderen.

Bestrijd Winstrol-bijwerkingen:

Er zijn verschillende bijwerkingen verbonden aan deze steroïde. Dat komt door de potentie van het medicijn in zowel injecteerbare als orale vorm. We hebben de meest voorkomende bijwerkingen van winstrol hieronder gemarkeerd:

 • Pijn in de gewrichten en ligamenten;
 • Winstrol kan worden geïnjecteerd in het bovenbeen, de schouder of de bilspieren;
 • Verhoogd cholesterol;
 • Problemen met hart;
 • Pijn tijdens injectie en mogelijke irritatie van de injectieplaats;
 • Verhoging van de bloeddruk;
 • Haaruitval (indien al vatbaar voor deze aandoening).

Veel gebruikers zijn gestopt met het gebruik van Winstrol omdat ze niet konden omgaan met de bijwerkingen. De atleet of bodybuilder ervaart mogelijk niet alle bijwerkingen en de ernst verschilt van persoon tot persoon. Er zijn geen speciale technieken om bijwerkingen te minimaliseren bij het gebruik van Winstrol of andere steroïden.

Vanwege de mogelijkheid van negatieve bijwerkingen door het gebruik van Winstrol oraal of injecteerbaar, is het belangrijk om goed gehydrateerd te blijven. Omdat de orale versie zeer giftig is voor de lever, mogen degenen die sociale drinkers zijn niet drinken tijdens het gebruik van Winstrol. Het gebruik van Deca in een cyclus kan helpen om een ​​deel van de gewrichtspijn die gepaard gaat met deze steroïde te verlichten. Om de belasting van de lever te verminderen, overweeg dan om tijdens het fietsen slechts ÉÉN orale steroïde tegelijk te gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *